Akşemsettin İlkokulu’na İzmit Şubesinden anlamlı destek

    Previous Next

    Akşemsettin İlkokulu’na İzmit Şubesinden anlamlı destek

    Gümülcine - 21.03.2021

    Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) İzmit Şubesi yöneticileri tarafından dernek üyelerimizin yoğun olarak yaşadıkları Hacıhızır Mahallesinde bulunan İzmit Akşemsettin İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirildi.

    Ziyarete ilişkin dernekten yapılan açıklama şöyle:

    “Ziyarete derneğimiz adına Şube Başkanımız Yüksel Öztürk, Başkan Yardımcımız Gülay Özyavuz, Kadın Kolları Başkanımız Kadriye Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanımız Buse Ertürk, Çocuk Kolları Başkanımız Deniz Özyavuz, Çocuk Kolları Üyelerimiz Beren Çalışkan, Ecem Kılıç, Buğlem Kılıç ve Melis Çalışkan ve Önceki Dönem Şube Başkanımız ve Hacıhızır Mahallesi Muhtarı Lütfi Bodur katılım sağladı, Akşemsettin İlkokulu Müdür Vekili Nüket Gül ve Okul Aile Birliği Başkanı Selma Koç ev sahipliği yaptı.

    Akşemsettin İlkokulu’nun derneğimiz için ayrı bir önemi olduğunu, okulun ilk proje ve inşa döneminde derneğimizin büyük katkıları olduğunu belirterek sözlerine başlayan Şube Başkanımız Yüksel Öztürk “Derneğimiz için Akşemsettin İlkokulu’nun önemi dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Geçtiğimiz yıllar içerisinde derneğimiz tarafından okulumuza atık depolama alanı inşa ettirilmiş, okul bahçesinin boya işleri yaptırılmış, kütüphane ve bilgisayar odasına destek verilmişti. Bugün de Çocuk Kollarımızın öncülüğünde İzmit Çınar Atık Projesi kapsamında pilot bölge seçilen Hacıhızır Mahallesi Atık Depolama Alanına üyelerimizin desteğiyle toplanan 280 kg atık karşılığında elde edilen kırtasiye ve fotokopi kağıtları ile bağışçı üyelerimizin desteğiyle tedarik ettiğimiz tonerleri okulumuza ulaştırmış olmanın derin mutluluğunu yaşıyoruz. Projeye katkı sağlayan, emeği geçen, destek veren ve özellikle öncülük eden Çocuk Kollarımıza teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de okulumuzun yanındayız, yarın da yanında olacağız. Eğitime desteğimiz artarak devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

    Akşemsettin İlkokulu Müdür Vekili Nüket Gül ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirmişler, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinin sürekli olarak yanlarında olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etmişlerdir. Okul Müdür Vekili Nüket Gül “Derneğimiz dün olduğu gibi bugün de yanımızda. Çocuk Kollarımıza, dernek üyelerine okulumuza sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Desteğiniz bizim için son derece önemli ve mutluluk

    verici, aynı desteği gelecek süreçte de derneğimizden bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

    Hacıhızır Mahallesi Muhtarı ve Önceki Dönem Şube Başkanımız Lütfi Bodur da “Geçtiğimiz yıllarda okulumuza verdiğimiz destekler ile bir çok sıkıntıyı dernek olarak gidermiştik. Bugün de İzmit Çınar Atık Projesi kapsamında derneğimiz güzel bir çalışmaya imza attı ve okulumuzun ihtiyacı olan bir çok malzeme okulumuza ulaştırılmış oldu. Muhtarlığımız yanındaki depo alanı çocukların farkındalığının arttırılması ve okulumuza destek olabilmek için güzel bir imkan. Tüm mahalle sakinlerini ve dernek üyelerimizi okulumuza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

    Çocuk Kolları Başkanımız Deniz Özyavuz’un öncülüğünde Akşemsettin İlkokulu’na dernek olarak verdiğimiz destek için katkı sağlayan tüm Çocuk Kolları Üyelerimize, ailelerine, dernek yöneticilerimiz ve dernek üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.