Yassıköy Belediyesi 139 dönüm tarım arazisini kiraya verdi

    Previous Next

    Yassıköy Belediyesi 139 dönüm tarım arazisini kiraya verdi

    Gümülcine - 08.04.2021

    Yassıköy Belediyesi 139 dönüm tarım arazisini kiraya verdiğini açıkladı.

    Göreve geldiği günden beri, Yassıköy Belediyesi sınırları dahilinde bulunan tarlaların kiralanmamış olmasının belediye için gelir kaybı oluşturduğuna dikkat çeken Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, 7 Nisan 2021 günü itibari ile toplam 139 dönüm tarım arazisinin kiralandığını duyurdu.

    Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, “Olmaz dediler, yapamazlar dediler, inanmayın dediler. Bugün itibarı ile 4 parsel, toplam 139 dönüm tarım arazisini kiraladık. Sadece bu arazilerden 31/12/2023 tarihine kadar belediyemizin toplam geliri 16.087 euro olacaktır” ifadelerine yer verildi.

    İşşizlikle savaşarak, tarımsal kalkınma doğrultusunda çiftçilere gereken her türlü desteği sağlayacaklarını yineleyen başkan Önder Mümin, aynı zamanda gayri resmi şekilde kullanılan belediye arazilerini güvence altına alacaklarını ve belediye bütçesine ek gelir kazandıracaklarını ifade etti. Önder Mümin, "Bu vesileyle tüm belediye mensuplarımızı belediye arazilerini uygun şartlarda kiralamaya davet ediyorum” diye konuştu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.