Din Görevlileri Derneği Müftü İbrahim Şerif’i ziyaret etti

    Din Görevlileri Derneği Müftü İbrahim Şerif’i ziyaret etti

    Gümülcine 27.04.2021

    Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık ve yönetim kurulu üyeleri, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret etti.

    Ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada son dönemde sosyal medya ve bazı yayın organlarında müftü İbrahim Şerif’e yapılan saldırılar kınandı.

    Dernekten yapılan açıklama şöyle:

    “Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği olarak, bugün çok değerli Gümülcine Seçilmiş Müftümüz ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ederek desteğimizi ve her daim yanında olduğumuzu ilettik.

    Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı sivil toplum kuruluşlarının müftümüzü ziyaretleri sonrası yayınladıkları mesajın içeriğine katıldığımızı belirtmek isteriz.

    Son dönemde Gümülcine Seçilmiş Müftümüz ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Şerif’in şahsında azınlığımıza sosyal medya ve bazı yayın organlarında yapılan ahlaksızca, mesnetsiz, insani erdemlere sahip olan kişilerin yapamayacağı şekilde saldırıları şiddetle kınıyoruz.

    Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenlerin kumpasına gelinmeyeceğini, bu tür hareketlerde bulunan kişileri şiddetle kınadığımızı kamuoyuna duyururuz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.