“Ramazan’da da beraberiz! Batı Trakya’ya yardım!”

    “Ramazan’da da beraberiz! Batı Trakya’ya yardım!”

    Gümülcine – 02.05.2021

    Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi her yıl Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardım paketlerinin dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi.

    Konuya ilişkin Bursa Şubesi’nden yapılan açıklama şöyle:

    BTTDD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu adına konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ali Eminlatif ; “Uzun yıllardır şubemiz adına devam ettirdiğimiz geleneğimizi bu yıl da gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımsever hemşehrilerimizin destekleri sayesinde pandemi döneminin başından itibaren ihtiyacı olan hemşehrilerimize çeşitli gıda malzemelerini ulaştırdık. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yine hemşehrilerimizin desteği ile bu yıl yine yüzlerce gıda kolisi hazırladık. Bu yıl ne mutlu bize ki bu kolilerimizin bir kısmını Batı Trakya’mıza da ulaştırabildik.” diye konuştu.

    BATI TRAKYA’YA YARDIM!

    Eminlatif sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem Anavatan’ da hem de Batı Trakya’da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin bir nebze de olsa yanında olabildiğimiz için son derece gururluyuz. Bu gurur aynı zamanda destekleri ile bu yardımları tarafımıza ileten hayırsever hemşehrilerimize de aittir. Bir kez daha hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayında tüm insanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.