Ketenlik Gençlik Festivali Yönetiminden zorunlu açıklama!

    Ketenlik Gençlik Festivali Yönetiminden zorunlu açıklama!

    İskeçe'nin Ketenlik - Kentavros  köyündeki Halk Kütüphanesine yapılan saldırılar sonrasında, 16. Ketenlik Gençlik Festivali Yönetimi aşağıdaki zorunlu açıklamayı sosyal medyadan yaptı:

     

    ZORUNLU AÇIKLAMA

    Yirmi yıllık azmin, çabanın ve emeğin bir sonucu olan, Batı Trakya'nın en büyük gençlik organizasyonu Ketenlik Gençlik Festivali'nin planlandığı; çocuklarımızın eğitimine güzel katkılarda bulunmuş ve bulunmaya devam edecek olan, Ketenlikte sayısız misafirin başarıyla ağırlandığı, yeri geldiğinde ortak sorunlarımızı tartışmak ve çözüme kavuşturmak için hepimize ev sahipliği yapan Ketenlik Halk Kütüphanesinin iki haftadır bazı kendini bilmezler tarafından uğradığı saldırılar ve gördüğü haksız muamele bizleri derinden üzmüştür. Söz konusu kişilerin Ramazan ayında bile hırsızlık yapacak, Ketenlik halkına sadece yararı dokunan bir mekana saldıracak ve acı olanı bu yaptıklarından utanmayacak kadar seviyelerinin düşmüş olduğunun açık bir göstergesidir.

    BİLİNMESİNİ İSTERİZ Kİ

    Ketenlik lik Gençlik Festivali ve Ketenlik Halkı bu tarz saldırılar, çürük zihniyetler ile defalarca mücadele etmiş ve inandığı , doğru bildiği yoldan asla vazgeçmemiştir.

    Ketenlik Gençlik Festivali Yönetim Kurulu olarak bizim de duruşumuz bellidir. Haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdürecek ve bölgemizin kültürünü sonuna kadar yaşatmaya, bölgemiz ve topluma fayda sağlamaya var gücümüzle devam edeceğiz.

                             Saygılarımızla

                            16. Ketenlik Gençlik Festivali Yönetim Kurulu

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.