Kıran, Gümülcine'deki ziyaretlerine devam ediyor

    Previous Next

    Kıran, Gümülcine'deki ziyaretlerine devam ediyor

    Gümülcine 06.05.2021

    Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Batı Trakya ziyaretine devam ediyor. Dün Selanik'teki temaslarını tamamlayan Kıran, aynı gün Gümülcine'ye geçerek görüşmelerine devam etmişti.

    6 Mayıs Perşembe günü ilk olarak Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'i makamında ziyaret eden bakan Kıran, burada Gümülcine din görevlileri tarafından kapıda karşılandı.

    Daha sonra Gümülcine çarşısında esnafları ziyaret eden Kıran, aynı gün Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi'ni ziyaret ederek, burada Başkan Hüseyin Esat ile bir görüşme gerçekleştirdi.

    Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Gümülcine’de yer alan 1. Azınlık İlkokulu- İdadiye'sini de ziyaret ederek okul hakkında encümen heyetinden bilgiler aldı.

    KIRAN'DAN SADIK AHMET'İN KABRİNE ZİYARET

    Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Batı Trakya Türklerinin lideri, DEB Partisi kurucusu ve eski bağımsız milletvekili Dr. Sadık Ahmet’in kabrini ziyaret etti. Kıran, Sadık Ahmet'in mezarına çelenk bıraktı.

    Kabir ziyareti sırasında Kıran'a Sadık Ahmet'in oğlu Levent Sadık Ahmet ve DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu da yer aldı.

    Gümülcine’deki temaslarını tamamlayan Kıran, İskeçe’ye hareket etti. Yavuz Selim Kıran’a Batı Trakya temasları sırasında Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin ve Türkiye’nin Gümülcine Muavin Konsolosu Subutay Koç eşlik etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.