GÖNÜL SEPETİ’NDEN TEŞEKKÜR

    GÖNÜL SEPETİ’NDEN TEŞEKKÜR

     

    İskeçe bölgesinde faaliyet gösteren “GÖNÜL SEPETİ” sivil yardımlaşma grubu, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sivil yardımlaşma grubu insanlarımıza yakacak, giyecek, içecek yardımı topladıklarını ve bayramda çocuklara özel projeler düzenlediklerini paylaştılar.

    Halkın desteğiyle 60 aileye yakacak, Ramazan ayı başında da 220 ihtiyaç sahibine kuru gıda temin ettiklerini belirttiler.

    Gönül Sepeti’nin basına gönderdiği açıklamanın tamamı ise şöyle:

    Hastalıklarla ve çeşitli zorluklarla geçen bir kış ayını daha geride bıraktık. Kış ayının başlaması ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesi olan GÖNÜL SEPETİNİ başlattık. İskeçe merkez ve köylerimizde bakkal ve mini marketlere bıraktığımız sepetler siz dostlarımızın desteği ile kuru gıda yardımlarınız ile doldu taştı.

    Bizler sizlerin bu yardımlarını 307 ihtiyaç sahibi ailemize ulaştırmada aileleri tespit ederek yardımcı olduk. Bu arada kış aylarının soğuğunu biraz olsun azaltabilmek için yine sizlerin desteği ile 60 ailemize odun yakacak yardımlarınızı ulaştırdık. Ramazan ayının başında yine sizlerin yardımları ile 220 ihtiyaç sahibi ailemize kuru gıda Ramazan kumanyası ulaştırdık. Ramazan ayı başında ÇOCUKLARA BAYRAMI BAYRAM ETMEYE BİZİMLE VARMISIN projesini başlattık ve sizlerin desteği ile 155 yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi evladımıza, 4 bayan ablamıza bayramlık elbise ve ayakkabı alışverişi yapmalarını, 50 aileye bayramlık tatlılarını almalarını sizlerin yardımları ile sağladık. Bu sosyal sorumluluk projesinin başındaki iki kişi olarak önce bu çalışmayı birlikte yürüttüğümüz arkadaşıma, tabii ki bu çalışmada gönüllü olarak bizlere yardım eden tüm diğer gönül dostlarına, bizlere yardımlarını esirgemeyen gerek parası gerek gönlü ve duası ile bizlere ulaşan hem yurt içinden hem de yurtdışında kalbi Batı Trakya için atan siz gönül dostlarına, tüm kurum, kuruluş, işadamı, belediye başkanı herkese teşekkürlerimizi sunarız, Allah hepinizden razı olsun, haklarınızı helal edin.

    Özel bir teşekkürde politika bürosunda görevli bulunduğumuz İskeçe Kinal Milletvekili Dr. Burhan Baran'a. Görevimizin başında olmamız gereken bir çok zamanı bu faaliyetlerin yapılabilmesi için ofis dışında olduk. Kendisi hiçbir zaman bizleri kırmadı hatta söz bile etmedi. Son olarak yazın başka bir faaliyette bulunur muyuz bilemem, fakat Allah’ın izni ile önümüzdeki kış ayları başlangıcında inşallah, gönüllü dostlarımızın sayısında artışı ile GÖNÜL SEPETİ projemizi İskeçemizde ulaştırmadığımız yer kalmaz. Haklarınızı helal edin iyi ki varsınız.

    RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.