ABD Selanik Başkonsolosu Lee, Mustafçova Belediyesini ziyaret etti

    ABD Selanik Başkonsolosu Lee, Mustafçova Belediyesini ziyaret etti

    Gümülcine - 26.05.2021

    Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Selanik Başkonsolosu Elizabeth Lee, Mustafçova Belediyesini ziyaret etti.

    Konuyla ilgili olarak Mustafçova Belediyesinden yapılan açıklamada, başkonsolos Lee’nin 25 Mayıs Salı günü Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret ederek, belediye başkanı Rıdvan Delihüseyin’le bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Görüşmede belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu kaydedildi.

    Belediye binasında gerçekleşen görüşmede belediye başkanı Delihüseyin ile ABD’nin Selanik Başkonsolos Lee arasında bölgedeki işsizlik, göç sorunu, kaplıca turizmi ve bölgenin turizm açısından geliştirilmesi, teknolojik yatırımlar, basma tipi tütün çeşidinin tanıtımı, biyolojik üretim konuları gibi konuların ele alındığı, ayrıca Amerikan Tarım Okulu ile Cisco şirketinin bilimsel ve teknolojik anlamda yapacağı katkılarla ilgili konuların değerlendirildiği belirtildi.

    Başkonsolos Lee’nin bölgenin doğal güzelliğinden etkilendiğini dile getirdiğini ve pandemi şartları nedeniyle söz konusu ziyareti daha önce yapamadığını söylediği kaydedildi. Belediye başkanı Delihüseyin’in Başkonsolos Lee’ye görevinde başarılar dilediği ifade edildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.