Milletvekili İlhan Ahmet Şapçı Maronya Belediye Başkanı Haritopulos'u ziyaret etti

    Milletvekili İlhan Ahmet Şapçı Maronya Belediye Başkanı Haritopulos'u ziyaret etti

    Gümülcine - 04.06.2021

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet 3 Haziran Perşembe günü , Şapçı - Maronya Belediyesi Başkanı Dinos Haritopoulos'u makamında ziyaret etti.

    Ziyaret sonrası milletvekili İlhan Ahmet tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Bu sabah arkadaşım olan, Şapçı - Maronya Belediyesi Başkanı Dinos Haritopoulos'u makamında ziyaret ettim.

    Yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiğimiz sayın Haritopoulos'tan, bu tarihi ve önemli belediyenin hizmet alanı dahilindeki bölgesel sorunlar ve gelişmeler hakkında bilgi aldım. Haritopoulos, özelikle geçtiğimiz Ocak ayında etkili olan sel felaketinde zarar gören yurttaşlarımız için zarar tazminatlarının bakanlık tarafından ödendiğini kaydetti.

    Bu olumlu gelişmeye ilaveten başkana, 2019 yılında etkili olan dolu felaketinde evleri zarar gören yurttaşlarımızın durumunu hatırlatarak, tazminatları hala ödenmeyen belediye sakinlerinin durumunu yakından takip etmesini istedim.

    Görüşmede, Şapçı - Maronya Belediyesi'ne ve bölge halkına milletvekili olarak gösterdiğim yakın alakadan dolayı şahsıma teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Haritopoulos'a, belediyedeki yurttaşlarımızın kazanım elde etmesi için gösterdikleri ortak çalışma ve iş birliğinden duyduğum memnuniyeti ifade ettim."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.