AB fonları tarafından kiraz üreticilerinin zararları tazmin edilecek

    AB fonları tarafından kiraz üreticilerinin zararları tazmin edilecek

    Gümülcine – 04.06.2021

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Yaka bölgesinin geçmiş dönemde don ve dolu felaketinden etkilenmiş olan kiraz üreticilerine, ilk kez Avrupa Birliği fonlarından zararların tespit ve tazmin edileceğinin müjdesini verdi.

    Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklama şöyle:

    ÖNDER MÜMİN'İN GİRİŞİMLERİ SONUCUNDA, KİRAZ ÜRETİCİLERİNİN DON VE DOLU FELAKETİNDEN ZARARLARI TESPİT VE TAZMİN EDİLİYOR

    Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin’in, ciddi, etkin, üst düzeyde gerçekleştirdiği girişimler sonrasında, Tarımsal Kalkınma Bakanlığı ve ELGA nezdinde gerçekleşen ısrarlı talepler neticesinde, Yaka bölgesinin geçmiş dönemde don ve dolu felaketinden ciddi şekilde etkilenmiş olan kiraz üreticilerine, ilk kez Avrupa Birliği fonlarından bölgedeki tüm zararların tespit ve tazmin edileceğinin müjdesini verdi.

    Başkan Önder Mümin, "Zarar görmüş olan kiraz üreticilerimizin, Salı gününden itibaren belediyemize başvurarak bildirimlerini yapmalarını önemle arz ediyorum. Biz belediye yönetimi olarak, her zaman kiraz üreticimizin yanında olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz", diye konuştu.

    Bildirimler 8 Haziran 2021, Salı gününden itibaren 15 gün süreyle Susurköy Belediyesi ve Bulatköy nahiyesinde gerçekleşecektir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.