Azınlık okullarına kayıtlar başladı

    Azınlık okullarına kayıtlar başladı

    Gümülcine - 08.06.2021

    Gümülcine ve İskeçe azınlık ortaokuluna kayıtlar başlıyor.

    Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ile İskeçe Azınlık Ortaokulunda ortaokul birinci sınıfa kayıtlar 10 Haziran Perşembe günü başlıyor.

    Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ve İskeçe Azınlık Lisesi encümen heyetleri tarafından yapılan açıklamada, kayıtların 10 Haziran Perşembe günü başlayacağı ve 18 Haziran Cuma günü sona ereceği bildirildi.

    Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu birinci sınıfına kayıt işlemleri için velilerin bizzat okula gitmesi gerekiyor. Kayıt için velilerin kimliği, öğrencinin pasaportu veya sağlık defteri; köyde ikamet eden öğrenciler için vesikalık fotoğraf gerekiyor. Kayıt işlemlerinin 09:00 – 13:00 saatleri arasında yapılacağı ifade edildi.

    İskeçe Azınlık Ortaokulu birinci sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin ise 2541024328 numaralı telefondan randevu alması gerekiyor. Kayıtlar hafta içi saat 8:30 ile 13:30 arasında gerçekleşecek. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, öğrenci velilerinin okula gelirken Kovid -19 salgınına karşı gereken önlemleri alması istendi.

    İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyeti tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    “Değerli veliler, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi, Orta 1 için yeni kayıtlar 10 Haziran Perşembe günü başlayıp 18 Haziran Cuma günü sonra erecektir. Kayıt için 2541024328 numaralı telefondan randevu almak gerekmektedir. Okulumuza yeni kayıt yaptırmak isteyen velilerin kayıt tarihlerine dikkat ederek randevu almaları ve randevularına zamanında gelmeleri önem arz etmektedir. Okulumuzu tercih eden tüm öğrenci ve velilerimize şimdiden teşekkür ederiz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.