Gümülcine Belediyesinden acil hava durumu duyurusu

    Previous Next

    Gümülcine Belediyesinden acil hava durumu duyurusu

     

    EMY- Yunanistan Meteoroloji Dairesinin yaptığı açıklamaya göre bölgemiz 24 Haziran Perşembe gününden itibaren ülkenin büyük bir kısmı Kuzey Afrika’dan gelecek olan sıcak hava dalgasının etkisine girecek. Sıcak hava dalgasından daha çok ülkenin iç kısımları etkilenecek.

    EMY’ye göre sıcaklıkların Perşembe gününden 27 Haziran’a kadar 38-41 derece arasında olması beklenmektedir ki bazı bölgelerin özel koşulları dolayısıyla bu oranlar da aşılabilir. Sıcak hava dalgasının 28 Haziran Pazartesi günü bölgeyi terk etmesi beklenmektedir.

    Konuyla ilgili olarak Gümülcine Belediyesi aşağıdaki önlemleri açıkladı:

    • Yarından itibaren Gümülcine’de Filippu sokağında yer alan A KAPİ – Yaşlılar Evinde klimalı salon ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olacaktır. Salonda SARS-CoV-2 tedbirleri uygulanacaktır.
    • Yaşlılar Evi’nin koordinasyonu ve halkın yüksek sıcaklardan korunması Anastasia Papanikolau (Tel:6974988106) ve yardımcısı Eleanthi Kementecidu (Tel: 6937075831) tarafından yürütülecektir.

    Gümülcine – Komotini Belediyesi yüksek sıcaklara karşı, özellikle de yaşlılar, hastaların ve çocukların korunması için, hava ile ilgili açıklamaları takip etmeye davet etti.

    Daha fazla bilgi meteorolojinin www.emy.gr sayfasından ve twitter (@EMY_HNMS) hesabından alınabilir.

    HAVA İLE İLGİLİ UYARI RENKLERİ:

    SARI RENK : Bilgi edinin. 

    PORTAKAL RENGİ: Hazırlanın.

    KIRMIZI RENK: Önlem alın ve yetkililerin önerilerine dikkat edin. 

     

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.