Mutluluklar Buket ve Mustafa…

    Previous Next

    Mutluluklar Buket ve Mustafa…

    Gümülcine – 02.07.2021

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet’in kızı Buket ile Gümülcine esnaflarından Faruk Hakkı’nın oğlu Mustafa, 2 Temmuz Cuma günü dünya evine girdiler.

    Gümülcine yakınlarında yer alan bir işletmede düzenlenen düğün törenine  İlhan Ahmet ve Faruk Hakkı ailelerinin yakınları ve dostları katıldı. 

    Düğün töreninde en dikkat çeken sima ise ilhan Ahmet'in de milletvekili seçildiği KİNAL Hareketinin Başkanı Fofi Genimmata oldu.

    Seçkin davetliler arasında;Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ve eşi Aslı Ömeroğlu, Değişim Hareketi - KİNAL Genel Başkanı Fofi Gennimata, İskeçe Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek, YAKA IKE Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios ve Eyalet Başkan Yardımcıları Ahmet İbram, Cihan İmamoğlu ve Tarkan Multaza, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Şapçı Maronya Belediye Başkanı Dinos Haritopulos, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Kozlukebir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalet Listesi Başkanı Erdem Hüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu yer aldı.

    Bizler de genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.