İlhan Ahmet Yunanistan'ın 47. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katıldı

    Previous Next

    İlhan Ahmet Yunanistan'ın 47. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katıldı

    Gümülcine - 25.07.2021

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet, Yunanistan'ın 47. Kuruluş Yıldönümü resepsiyonuna katıldı.

    Konuyla ilgili olarak milletvekili İlhan Ahmet sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

    "Yunanistan Cumhuriyeti’nin 47. Kuruluş Yıldönümü (24 Temmuz 1974) vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde bu akşam düzenlenen resepsiyona, Değişim Hareketi (KİNAL) Partisi milletvekili olarak katıldım.

    Cumhurbaşkanı sayın Katerina Sakelaropulu' nun ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyonda, demokrasi için mücadele edenler ve özel şahsiyetler anılarak, onurlandırıldı.

    Demokrasinin ülkemizde layıkıyla yaşanması, ülkemizde liberal bir rejim ruhunu yansıtması ve ülkemizin demokrasinin tüm değerlerine sahip olması için önümüzde birçok zorluğun bulunduğu böyle bir dönemde, bizler  bu yolda her gün mücadele ediyoruz. 

    Bu mücadeleyi de hem insan haklarına hem de azınlık haklarına saygı çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Mücadelemiz, gündelik hayatımızı doğrudan etkileyen kararların alındığı platformlarda verilen bir mücadele.

    Kat'i tavırlara ve inkârlara, yanlızlaştırma (izolasyon) politikalarına karşı verilen aktif bir mücadeledir. Ve en önemlisi de her zaman vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın gelişmesini dikkate alan ve soydaşlarımızın yaşam şartlarının iyileştirilmesi adına verdiğimiz bir mücadeledir."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.