Burhan Baran Küçük Davutlu ve Büyük Davutlu köylerini ziyaret etti

    Previous Next

    Burhan Baran Küçük Davutlu ve Büyük Davutlu köylerini ziyaret etti

    Gümülcine - 05.08.2021

    İskeçe KİNAL Partisi Milletvekili Burhan Baran, İskeçe ilinde yer alan Küçük Davutlu ve Büyük Davutlu köylerini ziyaret etti.

    Her iki ziyaretle ilgili olarak milletvekili Burhan Baran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    "Milletvekili seçilmemden bu yana vakıflarımız ile ilgili birçok çalışma yaptığımı, sorunları giderdiğimi ve gidermeye çalışıp, devam edeceğimi sizlere duyurmuştum.

    Vakıflar bir toplumun atalarından miras, torunlarından emanet aldığı değerlerdir.

    Son olarak Küçük Davutlu camiinde vuku bulan, iddalara göre İlkokulun Camiye çevrilmesi ve kaçak yapıdan dolayı gönderilen olağan üstü bir cezanın sebebini, bu köyümüzdeki sorunu yerinde tespit etmek için  köyümüzü ziyaret ettim.

     Bu köyün vakıf yerlerinin bildirilmesinde ve yaşadıkları sıkıntıların giderilmesinde çalışma arkadaşlarım ile birlikte ta başından beri hareket ediyor ve takip ediyordum.

     İddaların gerçekle bağdaşmadığını, bu köyümüzün camiisinin yıllardır faal olduğunu, idda edildiği gibi okulun camii yapılmadığını, okul ve sınıfların yaklaşık 20 sene önce şimdi olduğu gibi aynı sebeplerden dolayı kapatılmasına rağmen okulda sınıfların, hatta içindeki sıra, araç gereçlerin bile mevcudiyetini yerinde tespit ettim.

    Mütevelli heyeti başkanı ile sohbet edip başlatılan hukuki mücadelede her konuda yanlarında olduğumu kendisine ilettim. Daha sonra Büyük Davutludaki camiiyi ziyaret ettim.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.