Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο

  reklam desktop 1

  Previous Next

  Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο

   

  Διά του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο για την απόφαση του να εντάξει και να χρηματοδοτήσει δύο (2) σημαντικά έργα ύδρευσης του Δήμου Μύκης, συνολικού προϋπολογισμού 2.721.522,11 ευρώ από πιστώσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

  Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών νερού για την παρακολούθηση των δικτύων ύδρευσης των οικισμών Άνω Θερμών, Πάχνης, Ωραίου, Εχίνου, Μελιβοίων, Μάνταινας, Μύκης, Κενταύρου, Προσηλίου, Άνω Ζουμπουλίου, Άλματος, Αρναούτ, Κότινου και Διάφορου του Δήμου Μύκης, προϋπολογισμού 436.920,00 €. ( Αρ. Πρωτ.: 5375/13-10-2021 ΑΔΑ: 9ΡΤΠ7ΛΒ-ΟΑΙ)
  • Καλλιέργεια πηγής στην περιοχή του Δημαρίου και μεταφορά νερού με δίκτυο συνολικού μήκους 17 χλμ για την ενίσχυση των δικτύων ύδρευσης Μελιβοίων και Εχίνου, προϋπολογισμού 284.602,11 €.( Αρ. Πρωτ.: 5372/13-10-2021 ΑΔΑ: 9ΗΒ57ΛΒ-ΦΓΝ)

   

  Την χρηματοδότηση των ανωτέρω έργων ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μύκης την Δεύτερα 12 Οκτωβρίου 2021 και στην οποία πέραν του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Μύκης κ. Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Κουρτίδης καθώς επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαχινλή Ριτβάν, Καλεντζή Χικμέτ και Αγγούσογλου Εργκιούλ, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Πετσενίκ Αδνάν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μύκης κ. Μπουγιουκλού Χουσεΐν.

  Με την απόφαση αυτή αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διά του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου στέκεται δίπλα στο Δήμο Μύκης και στους κατοίκους συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.

  Ο Δήμαρχος Μύκης

   

  Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν

  ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

  Please publish modules in offcanvas position.