DEİK - SEVE iş birliği Türk - Yunan ticaretine olumlu katkı sağlıyor

    DEİK - SEVE iş birliği Türk - Yunan ticaretine olumlu katkı sağlıyor

    Gümülcine – 20.10.2021

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet ile Yunanistan İhracatçılar Birliği (SEVE) Başkanı Yorgos Konstantopoulos, Türkiye ve Yunanistan ticaretine olumlu katkılar sağlamak amacıyla İyi Niyet Anlaşması (MoU) imzaladılar.

    Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan’ın da yer aldığı imza töreninde taraflar, yapılan anlaşmanın Türk – Yunan ticaretine olumlu katkılar sağlayacağına dikkat çekti.

    Konuyla ilgili olarak DEİK tarafından yapılan açıklamada, “4 Mart 2020 Selanik’de yapılan DEIK-SEVE İyi Niyet Anlaşması (MoU), Türk – Yunan Ticaretine olumlu katkılar sağlamaya devam ediyor. Son bir ay içerisinde DEİK – SEVE Girişimleri sayesinde kara nakliyesinde oluşan Dozvola izin belgeleri sorunlarını, DEİK ve SEVE Başkanlarının girişimleri ile çözülmüştür. DEİK Yunanistan İş Konseyi olarak, SEVE Başkanı Georgios Konstantopoulos’a en kalbi duygular ile teşekkür ederiz. DEİK ve SEVE; Türk – Yunan ticaretine olumlu katkılar sağlamaya devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.