Yalçın Bayer DEB Partisi kitabını köşesine taşıdı

    Previous Next

    Yalçın Bayer DEB Partisi kitabını köşesine taşıdı

    Gümülcine – 01.11.2021

    Türkiye'de Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, 29 Ekim Cuma günkü yazısında, Murat Derin'in kaleme aldığı Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi kitabını köşesine taşıdı.

    Yazar Yalçın Bayer, 'BatıTrakya ve Sadık Ahmet' ara başlığı ile kaleme aldığı yazı şöyle:

    BATI TRAKYA VE SADIK AHMET

    "Geçmişini bilmeyen uluslar, geleceğini iyi planlayamazlar ve sürekli hata yaparlar. Çünkü tarih, yöneticiler için en iyi siyaset hocası ve en iyi diplomasi kılavuzudur. Gazi Mustafa Kemal Paşa, Nutuk’ta “Tarih yazmak, tarih yapmak kadar mühimdir. Yazan yapana sadık kalmazsa değişmeyen hakikat, insanlığı şaşırtacak bir mahiyet alır” diyor. Bu düşünceden hareketle, Batı Trakya Türklerinin lideri Dr. Sadık Ahmet’in en büyük eseri ve mirası olan DEB Partisinin siyasi tarihini araştırmaya karar verdik. Bu amaçla uzun ve yoğun araştırmalar sonucunda elde ettiğimiz verileri bir eserde topladık. Bu eser Batı Trakya’nın güzide kuruluşu BAKEŞ tarafından ‘Batı Trakya Türklerinin Gür Sesi: Dostluk, Eşitlik ve Barış Partisi’ başlığı ile yayımlandı. Alandaki boşluğu dolduran bu özgün eserin bilim dünyasına ve konulara ilgi duyan araştırmacılara faydalı olması dileğiyle... Murat DERİN-Trakya Üniversitesi"

    Yazının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

    https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/yalcin-bayer/kiralarda-fahis-fiyat-hukuken-suc-insanen-vicdansizlik-dinen-haramdir-41927367

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.