İlhan Ahmet rahatsızlandı!!!

    İlhan Ahmet rahatsızlandı!!!

    Gümülcine, 20.11.2021.

    Rahatsızlanarak Gümülcine Devlet Hastanesine başvuran KİNAL Rodop Milletvekili İlhan Ahmet’e pnömotoraks tanısı kondu. Acilen ameliyata alınan İlhan Ahmet’in sağlık durumu iyi.

    İlhan Ahmet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, rahatsızlığını kamuoyu ile paylaştı. Yorgo Papandreu’nun Gümülcine ziyaretinin tamamlanmasının ardından ufak bir rahatsızlık geçirerek hastaneye başvurduğunu belirten İlhan Ahmet, geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğunu ve müşahede amacıyla üç gün hastanede kalacağını duyurdu.

    İlhan Ahmet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

    “Sevgili soydaşlarım,

    Bugün öğleden sonra, sayın Yorgo Papandreu’nun Gümülcine ziyaretinin tamamlanmasının hemen ardından, ufak bir rahatsızlık hissederek Gümülcine Devlet Hastanesine başvurdum.

    Yapılan muayene sonucu otomatik pnevmotoraks teşhisi konularak, anında müdahale edildi.

    Değerli doktorlarımızın gayreti ile başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an sağlık durumum gayet iyi. Önümüzdeki üç gün boyunca müşahede altında hastanede kalmam önerildi.

    Acil müdahale ve tedavi sürecinde yanımda olan Gümülcine Hastanesinin değerli müdürüne, değerli doktor ve hemşirelerine, üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

    Geçmiş olsun mesajları ve iyi dileklerinizden dolayı tüm dostlarıma ve hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

    Bu vesileyle, pandemiyle birlikte içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde, Ulusal Sağlık Sistemi, toplumumuzun temelidir ve her ne pahasına olursa olsun, devlet bu sağlık sistemini korumakla yükümlüdür.

    Bir kez daha hepinize destek mesajlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun, varolun.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.