Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Yunanistan Bisiklet Federasyonunu ziyaret etti

    Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, Yunanistan Bisiklet Federasyonunu ziyaret etti

    Gümülcine – 22.11.2021

    Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Yunanistan Bisiklet Federasyonunu ziyaret ederek, iki federasyon arasındaki çalışmaları değerlendirdi.

    Federasyondan yapılan açıklamaya göre Başkan Emin Müftüoğlu, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) Eski Asbaşkanı ve Avrupa Bisiklet Birliği Eski Başkanı Vladimir Holecek, Yunanistan Bisiklet Federasyonu Eski Başkanı ve Avrupa Bisiklet Birliği Eski Asbaşkanı Thanassis Cimas, Yunanistan Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Panayotis Gruvas, Avrupa Bisiklet Birliği Etkinlik Koordinatörü Vladimiros Peças ve eski profesyonel bisikletçi Vasilis Anastopulos ile bir araya geldi.

    Başkan Müftüoğlu, UCI'de görev yaptığı eski arkadaşları ile bir araya geldiğini, başkanlığa geldiği andan itibaren hem yurt içinde hem de yurt dışında yoğun bir çalışma yaptıklarını belirtilerek şunları kaydetti:

    "İki ülke federasyonu arasında bisiklet sporunu geliştirmek ve karşılıklı deneyim aktarımı yapmak için bir araya geldik. Ana hedef olarak bölgesel alanda, Balkan ülkelerinde ve Avrupa'da bisiklet sporunun kalkınmasına yönelik ortak projeler yapılması kararlaştırıldı. Bu bağlamda iki federasyon arasında ivedilikle çalışmalara başlanması yönünde fikir birliğine varıldı. Son derece verimli ve güzel bir dostluk görüşmesi oldu, en kısa zamanda bölgemizde zirveye oturacağız."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.