İlhan Ahmet taburcu oldu

    İlhan Ahmet taburcu oldu

    Gümülcine – 23.11.2021

    KİNAL Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, pnömotoraks tanısı (akciğer sönmesi) nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

    20 Kasım Cumartesi günü rahatsızlanarak Gümülcine Devlet Hastanesi’ne başvuran İlhan Ahmet, pnömotoraks tanısı konulduktan kısa bir süre sonra ameliyata alındı. Daha sonra üç gün hastanede tedavi gören İlhan Ahmet bugün taburcu oldu.

    Milletvekili İlhan Ahmet taburcu olduktan sonra kamuoyuna şu açıklamalarda bulundu:

    Sevgili soydaşlarım, kıymetli dostlarım,

    Bugün itibarıyla üç gündür gözetim altında olduğum Gümülcine Devlet Hastanesi’nden taburcu oldum. Kendimi gayet iyi hissediyorum.  Nekahet dönemimde, doktorların tavsiyesi doğrultusunda bir kaç gün daha evde istirahat edeceğim.

    İlk günden itibaren iyi dileklerinizi ve dualarınızı yürekten hissettim, gönderdiğiniz sıcak mesajlar bana güç verdi. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun.

    Ayrıca, Gümülcine Hastanesi'ndeki sağlık personelinin herbirine, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Pavlu Konstantinos’a, Anestezi ve Cerrahi Bölümler Müdürü Uzman Dr. Bülent Kamiloğlu’na, Anestezi Uzmanı Dr. Tzelepi Vasiliki’ye ayrı ayrı şükranlarımı sunmak istiyorum.

    Bu zor pandemi şartlarında, hepimizin sağlığını korumak ve bizlere hizmet sunmak için gece gündüz çalışan sağlıkçılarımıza ve şehrimizin hastanesine güveniyoruz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.