Barıştılar!

    Barıştılar!

    Gümülcine – 03.12.2021

    Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet ve Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin ile Demokratik Güç Listesi Meclis Üyesi Hüseyin Mustafa, uzun süredir aralarında yaşanan siyasi gerginlik sonrasında barıştıklarını açıkladılar.

    Taraflar bugün bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdiler. Görüşme sonunda her iki belediye meclis üyesi sosyal medya hesaplarından şu açıklamalarda bulundu:

    “Çok değerli saygıdeğer Kozlukebir belediyesi sakinleri, Erdem Hüseyin ve Hüseyin Mustafa: Eski iki dost ve arkadaş, iki azınlık insanı olarak, her iki taraf açısından yanlış anlaşılmalara sebep olan, aramızdaki tazminat davasından iki tarafta karşılıklı olarak, anlaşarak, konuşarak vazgeçiyoruz, bizim davamız kardeşlik, beraberlik olsun diyoruz, her iki taraf içinde hayırlı olsun.

    Önce Azınlık kavramına saygı duymamızı, aramızda asılsız yere yapılabilecek suçlamalardan kaçınmamızı, hep birlikte birlik ve beraberliğimizin pekişmesine önem vermemiz gerektiğini bir kez daha anlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

    Seçimler gelip geçici ve her vatandaşın bir demokratik hakkıdır. Ancak birlik ve beraberliğimizin ebedi olması zaruridir.”

    2019 yılı belediye seçimleri öncesinde aralarında yaşanan bazı tartışmalar sonucunda Erdem Hüseyin, mahkemeye başvurmuş ve iktidar kanadından meclis üyesi seçilen Hüseyin Mustafa’ya tazminat davası açmıştı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.