BURSA’DA BATI TRAKYA’LI YAZARLAR VİLDAN SERDAR VE ÖZNUR ÇOLAKOĞLU’NUN KİTAPLARI TANITILDI

    Previous Next

    BURSA’DA BATI TRAKYA’LI YAZARLAR VİLDAN SERDAR VE ÖZNUR ÇOLAKOĞLU’NUN KİTAPLARI TANITILDI

    Gümülcine, 04.12.2021.
    Yazar Vildan Serdar’ın İskeçe’den başlayıp Güney Kore’ye uzanan popüler kültürün etkisinde kalan bir genç kızın serüvenini anlatan “SARANGHAE”  isimli gençlik romanı ile Yazar Öznur Çolakoğlu’nun depresyonu çarpıcı bir şekilde tanımlayan, psikolojik gençlik kitabı “RUHUN KELEBEK KANATLARI” isimli eserleri tanıtıldı. 
    Covid 19 tedbirleri çerçevesinde sınırlı katılımcı ile gerçekleştirilmesi planlanmasına rağmen Batı Trakya’dan ve Türkî Cumhuriyetlerden gelen üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Merinos Tarihi Tren İstasyonu tesislerinde gerçekleşti.  BTTDD Bursa Şube Başkanı Dr. Ali  Emin Latif yaptığı açılış konuşmasında yazarları tebrik ederken,  Batı Trakya’daki de facto durumu özetleyerek  Yunanistan’ın azınlık üzerindeki  ayrımcı politikalarına rağmen bu gün Batı Trakya’lıların dünyanın her yerinde, her alanda  varlık gösterebildiğini, seslerini duyurabildiğini İfade etti. 

    Yazarların sunumu ve söyleşisi ile devam eden etkinlikte kitaplarını okurlara imzalayan yazarlar ve katılımcılar eğitici, keyifli bir geceye imza attılar.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.