Andrulakis ve Papandreu arasında başkanlık yarışı devam ediyor

    Andrulakis ve Papandreu arasında başkanlık yarışı devam ediyor

    Gümülcine – 12.12.2021

    KİNAL Partisi başkanlık seçimlerinin ikinci tur oylama bugün (12 Aralık Pazar) yapılıyor.

    İlk tur oylamada olduğu gibi ikinci tur oylamada da yoğun katılımın olduğu seçimlerde ilk turun lideri Nikos Andrulakis ile eski Başbakan Yorgo Papandreu yarışıyor.

    Oylama sırasında basına açıklamalarda bulunan Nikos Andrulakis, vatandaşlardan açık ve net bir şekilde görev ve yetki talep ettiğini belirtti. Andrulakis, “Demokrat partiyi tekrar gururlandırmak için açık bir yetki istiyorum” ifadelerini kullandı.

    Eski başbakan Yorgo Papandreu da yoğun alkışlar eşliğinde oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlk tur seçimlerinin rekor katılımla gerçekleştiğini hatırlatan Papandreu, bugün vatandaşların kendilerini Parlamentoda güçlü bir sese sahip güçlü bir liderliği seçmeye çağrıldıklarını dile getirdi.

    Oylama akşam saat 19:00’da sona erecek. Saat 14:00 itibariyle 130.000'den fazla seçmenin sandık başına gittiği bildirildi. Aynı katılımın devam etmesi halinde, yaklaşık 200.000 vatandaşın oy kullanacağı tahmin ediliyor. İlk sonuçlar, oylamanın bitiminden yaklaşık 1.5 saat sonra açıklanacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.