Milletvekili İlhan Ahmet eyalet başkan yardımcılarını ziyaret etti

    Milletvekili İlhan Ahmet eyalet başkan yardımcılarını ziyaret etti

    Gümülcine – 10.01.2022

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, 10 Ocak Pazartesi günü Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığında yeniden başkan yardımcılığı görevlerine atanan Tarkan Multaza ile Kostas Nalbantis’i ziyaret etti.

    Ziyaretle ilgili olarak milletvekili İlhan Ahmet yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

    "2022 yılının ilk ziyaretini bugün, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanlığında yeniden başkan yardımcılığı görevlerine atanan Tarkan Multaza ile Kostas Nalbantis’e gerçekleştirdim. Her iki başkan yardımcısını da makamlarında ziyaret ederek, tebrik ettim. Yeni görev değişikliklerinin ardından, alt yapıdan sorumlu başkan yardımcılığı görevine getirilen Tarkan Multaza’ya, bu dönemki Azınlık mensubu tek eyalet başkan yardımcısı olacağından ötürü ayrıca başarılar diledim.

    Görüşmemizde, her iki başkan yardımcımıza da Rodop milletvekili olarak yeni dönemde de parti, sınıf, köken ayrımı gözetmeksizin, tek tek her bir yurttaşımın menfaati için çalışmaya, bölgeme faydalı olmak için yeni işbirlikleri kurmaya hazır olduğumu bildirdim.

    Samimi ve yapıcı bir ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca, bölgemizdeki tütün üreticileri adına yürüttüğüm mücadele ve elde edilen kazanımı gündeme getiren başkan yardımcısı Kostas Nalbantis, bölge halkı adına gayretlerim için şahsıma teşekkür etti.

    Başkan yardımcılarımızla da mutabık kaldığımız üzere, milletvekili olarak şahsi gayretlerimin yanında, eyalet başkanlığıyla da bölge halkı için her alanda yürüttüğümüz sıkı işbirliği gelecek dönemde de artarak devam edecektir."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.