GTGB üyeleri Dr. Sadık Ahmet'i anma programına katıldı

    Previous Next

    GTGB üyeleri Dr. Sadık Ahmet'i anma programına katıldı

    Gümülcine – 13.01.2022

    Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) üyeleri, Ankara'da Batı Trakya Türk Azınlığının merhum lideri Dr. Sadık Ahmet'i 75. doğum gününde düzenlenen anma programına katıldı.

    Konuyla ilgili olarak GTGB'den yapılan açıklama şöyle:

    Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonu’nda, Batı Trakya Türk Azınlığının merhum lideri Dr. Sadık Ahmet'i 75. doğum gününde anma programı düzenlendi. Bu vesile ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Yeni Nesil Kolu, İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu ve DEB Partisi Gençlik Kolları olarak 6-7 Ocak 2022 tarihlerinde Başkent Ankara’da bulunduk. 

    Ekibimizi 6 Ocak Perşembe günü ilk olarak Anıtkabiri ziyaret etti, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisini ve devamında da Anadolu Medeniyetler Müzesi ziyaret etme fırsatı buldu.

    7 Ocak 2022 Cuma günü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonu’nda Dr. Sadık Ahmet'i 75. doğum yılında düzenlenen anma programına Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan başkanlığında katıldık.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği ekibi olarak bizleri bu anlamlı etkinliğe davet eden ve öğrencilerimizi 2 gün Ankara’da ağırlayan başta Batı Trakyalı hemşehrimiz Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Sayın Abdullah Eren olmak üzere tüm ekibine teşekkürü bir borç biliriz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.