Erdem Hüseyin Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'i kınadı!

    Erdem Hüseyin Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'i kınadı!

    Gümülcine, 23.02.2022

    Meclis üyesi Sinan Hasan’ın çektiği videoyu haber yapan gazeteci Özcan Aliosman’a hakaret ettiği gerekçesiyle, Muhalefet Lideri ve Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’i kınadıklarını belirtti.

    Erdem Hüseyin basına gönderdiği kınama metninde şunları belirtmektedir:

    KINAMA

       Dün meclis üyemiz Sinan Hasan arkadaşımızın Sirkeli΄deki Kozlukebir Belediyesinin avlusundaki zirai ilaç ambalaj atıkları rezaletini dile getirmek için çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması sonucunda, bunu kendi gazetesi olan <<ÜLKÜ GAZETESİ>>’inde haber yapan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosman΄a ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler eden Belediye Başkanı Ridvan Ahmet΄i esefle KINIYORUZ. Başkan yaptığı bu davranışla bir kez daha kendi karakterini ortaya koymuştur.

       Hiçbir zaman unutmamak gerekir ki burda Azınlığımızda bir avuç insanız ve hergün birbirimizin yüzüne bakıyoruz, onun için basın mensuplarımıza karşı yapılan bu tür terbiyesizlikler sadece ve sadece Azınlığımızı BÖLMEYE yarar. Başkan bir an önce bu rezalete son vermek yerine utanmadan herkes tarafından çok sevilen, takdir edilen, namuslu ve dürüst bir insan olarak tanınan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosman΄a hakaret ve küfür etmeyi tercih ediyor.

       Başkanın yaptığı bu davranış maalesef bir Azınlık Belediye Başkanına yakışmıyor ve bu şekilde tüm Azınlığımıza zarar veriyor. Bu zirai ilaç ambalaj atıklarının etrafında çocuklarımız dolaşıyor ve 20-30 metre yan tarafındada halkımıza gıda yardımı yapılan merkez bulunuyor. Dolayısıyla derhal bu rezaletin Cuma gününe kadar sonlandırılmasını talep ediyoruz, yoksa gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

     

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.