Dr. Sadık Ahmet için bir kitap daha yayınlandı!

    Dr. Sadık Ahmet için bir kitap daha yayınlandı!

    Gümülcine, 22.03.2022

    Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet için kitaplar yayınlanmaya devam ediyor.

    YTB Başkanlığından sonra bir makaleler kitabı da Berikan Yayınevi tarafından basıldı. Kitabı Prof. Dr. Sadettin Yağmur Gömeç, Prof. Dr. Feyzan Göher ve Doç. Dr. Hüsne Hilal Şahin hazırladılar. Kitapta diğer bir çok yazardan da makaleler yer almaktadır. Kitabın adı ise, Balkanların Bozkurtu SADIK AHMET’E ARMAĞAN.

    Adı geçen akademisyenler daha önce de bir çok Türk Dünyası liderine kitap hazılamışlardı. Kitabın çok yakında Türkiye’de satışa sunulması beklenmektedir.

    Kitabın arka kapağında şu bilgiler dikkat çekmektedir:

    “Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırları dışında milyonlarca Türk yaşıyor. Bu insanlar her güne anavatan Türkiye’nin kendilerine uzanacak elinin hayaliyle uyanıyorlar. Yalnızlık ve ezilmişliğin içerisinde bazen oralardan bir Bozkurt çıkarak onlara umut oluyor. Bu yiğitlerden biriydi Sadık Ahmet. İşte biz de onu ve onun kutlu Türklük davasını unutturmamak için vefâkar arkadaşlarımız ile hatırasına bir armağan kitabı hazırlamaya çalıştık. Bu vesileyle hepsine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Eksik, yanlış veya unuttuklarımız var ise Türk milletinden özür diliyoruz.”

    Hiçbir menfaat beklemeden millete hizmeti kendisine vazife bilen Sadık Ahmetler var olduğu müddetçe asil Türk milletinin hangi coğrafyada olursa olsun yaşayacağı ve onun sırtının yere gelmeyeceğine inancımız tamdır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.