Hasan Küçük: Biz Buradayız ve Teşkilatımızın İradesine Sonuna Kadar Sahip Çıkıyoruz

    Hasan Küçük: Biz Buradayız ve Teşkilatımızın İradesine Sonuna Kadar Sahip Çıkıyoruz

     

    Gümülcine, 25.03.2022

    23 yıldır hizmet ettiğim Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nde 16 Eylül 2020 tarihinde teşkilatımızın iradesi ile GENEL BAŞKAN adaylığım ilan edilmiştir. Çatısı altında olmaktan onur duyduğumuz derneğimizin genel merkezi ile uyum içerisinde birlikte dava mücadelesinde yol aldığımız vakıflarımız, spor kulüplerimiz, şubelerimiz ve temsilciliklerimizin adayı olarak ilan edildiğim günden beri bu sorumlulukla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

    Amacı ve faaliyet alanı tartışmasız tüzüğünde tarif edilen, Hem anavatanda hem de Batı Trakya'da ATATÜRK İlke ve Devrimlerinin birleştirici gücünü benimsetmek olan, Batı Trakya Türklerinin azınlık ve vatandaşlık haklarının takipçisi olduğu gibi insanlarımızın yaşadığı her yerde karşılaştığı her sorunun çözüm noktasında mücadele veren köklü çınarımız derneğimizin pandemi nedeni ile ertelenen olağan genel kurulu gerçekleşiyor.

    27 Mart 2022 tarihinde yapılacak 56.Olağan Genel Kurulda “Biz Buradayız ve Teşkilatımızın İradesi İle Sonuna Kadar Varız Diyoruz” camiamıza hayırlı olması temennisi ile teşkilatımızın iradesine ve güvenine kendimizi teslim ediyoruz.

    Biriz ve Beraberiz…

    Kamuoyunun bilgisine sunarız…

    Hasan KÜÇÜK

    BTTDD GENEL BAŞKAN ADAYI

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.