Psikolog Tarık Ali çalışmalarına başladı

    Psikolog Tarık Ali çalışmalarına başladı

     

    Gümülcine, 02.04.2022

    Psikolog Tarık Ali,Gümülcine’de bürosunu açarak insanlarımıza hizmet vermeye başladı. Büroda yetişkinlere ve çocuklara her türlü psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.

    Rodop ilinin Kozlukebir Belediyesine bağlı Delinasufköy’ünde - Dilina -  yaşamını sürdüren Tarık Ali, 20 Mayıs 1995 yılında Dedeağaç'ta doğdu. İlk eğitimini Delinasufköy Azınlık İlkokulunda tamamladı. Devamında da Gümülcine’deki Celâl Bayar Lisesinden mezun oldu. Üniversite eğitimine 2015-2020 yılları arasında, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde başladı ve buradan başarıyla mezun oldu.

    Yunanistan'a döndükten sonra diplomasının tanınması için "DOATAP" kurumuna başvurdu ve pesikolog olarak diploması tanındı.

    Okulda aldığı eğitimler neticesinde, gerek staj için gittiği okullarda öğrencilerle, gerekse bireysel psikolojik danışma alanlarında kendini geliştirme fırsatı oldu.

    Tarık Ali’nin adresi ise şöyle:

    İrodotu 7 Kat:1. 69100 Komotini - Gümülcine

    (Gümülcine Şehir Meydanı güney tarafında)

    Tel: 6939420514

    E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.