“The Espressor” ilk franchise şubeyi açtı

    “The Espressor” ilk franchise şubeyi açtı

    Gümülcine, 07.04.2022

    The Espressor ilk franchise şubesini Mustafçova’da açtı.

    Genç girişimci, yatırımcı Kasım Osmançe tarafından açılan The Espressor Miki Mustafçova köyünde bu alanda hizmet veren ilk işletme olma özelliğini taşıyor.

    25 Mart 2022’de açılışı yapılan The Espressor Miki şubesi, Mustafçova’daki gençlerin, kahve severlerin ilk tercihleri olma yolunda emin ve güvenilir adımlarla ilerliyor ve müşterilerine hizmet veriyor.

    Mustafçova köyü camiye giden yol üzerinde bulunan The Espressor Miki, İskeçe’deki merkez şubede yer alan başta kahve ve kahve çeşitleri ile diğer bütün ürünleri, aynı kalite ve aynı fiyatla müşterilerine sunuyor.

    Kasım Osmançe-Nurten Kahya ailesi tarafından kurulan ve işletilecek olan The Espressor Miki’de merkez şubeden ek olarak gençlerin bütün maçları izleyebilecekleri bir sisteme de sahip olmasıdır.

    The Espressor Miki’ni sahibi Kasım Osmançe, “Bizim amacımız, kaliteli kahve ve kahve türlerini müşterilerimizin ayağına kadar götürmektir. Merkez şubede ne varsa bizde aynısı ve aynı fiyatla mevcuttur. Bu mağaza köyümüze, gençlerimize hayırlı olsun. Bu güne kadar alışılmışın çok önünde bir konsepte sahip. Müşterilerimizi memnun etmek bizim öncülüğümüzdür. Biliyorsunuz, ben maç hastasıyım. Onun için maçsız olmaz dedim. Buradaki kafemizde bütün maçları gençlerle birlikte izlemeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun.” dedi.

    Hatırlanacağı üzere The Espressor ilk mağazasını 19 Ocak 2021’de İskeçe L.Stratou 12’de açmıştı. Haftanın 7 günü sabah 06:00 – 22:00 arası (Pazar: 07:00 – 21:00) açık olan mekanda soğuk ve sıcak kahve ile soğuk sandviç ve doğal meyve suyu bulunmaktadır.

    Bütün ürünler İskeçe şehir merkezinde evlere paket servisi olarak da sunulmaktadır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.