GENEL BAŞKAN ŞUBE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

    Previous Next

    GENEL BAŞKAN ŞUBE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

    Gümülcine, 16.05.2022

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkan Hasan Küçük ve genel merkez yöneticileri Bursa’da şube başkanları ile bir araya geldi.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 56.Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve gelen yeni yönetim ile şube başkanları mevcut durumun ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışmaların değerlendirilmesi için Bursa’da bir araya geldi. Şube Başkanlarının durum tespit ve önerilerini alan genel merkez yöneticileri konuları enine boyuna değerlendirme fırsatı buldu. Yapılacak çalışmalar yanında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin kurumsal duruşu ve işleyişinden taviz vermeksizin siyaset ve siyasi partiler üstü duruşu ile hassasiyetler konusunda katılımcıların hemfikir olduğu toplantı sırasında başkan ve yöneticilerin tespitleri dikkatlice not alındı. Eşleri ile birlikte iki günlük program dahilinde Bursa’da olan genel merkez ile şube başkan ve yöneticileri dönüşümlü olarak diğer illerde de bu toplantıların tekrarlanması konusunda mutabık kaldılar. 

    Sorunların tespiti ve çözümü için yapılacak çalışmalar konusunda bilgi paylaşımı yapan genel merkez şubelerimizin önümüzdeki dönem planlamalarını da değerlendirdi. 

    Genel Başkan Hasan Küçük derneğimizin duruşu konusunda Keşan’da belirttiğimiz duruşumuzun net olduğunu herkes net şekilde görmüştür diye düşünüyorum. Devletin imkanları ile bölücülük yapanlarla milletin parasına tenezzül edenler hesabını veremeyenlerle işimiz olmaz. Aldığımız kararların sonuna kadar arkasında duracağımız da tartışmasızdır. Batı Trakya davasını kurumlarımızla el birliği içerisinde yürüteceğiz. Batı Trakya davasında kişilere indirgenemeyecek kadar büyük bir mücadele yürütülmektedir. Bugüne kadar kişisel çıkarlarını ön plana çıkaranlara asla taviz vermeyen bu kurumda bu yönden çizgimizde asla değişmeyecektir. Kişiler gelip geçicidir baki olan kurumlarımızdır. Var olan sorunları da çözeceğiz dava mücadelemizi de sonuna kadar sürdürerek Yunan devleti tarafından gasp edilen haklarımızın eninde sonunda iadesini de sağlayacağız. Türk isminden kaçınanlara Yunan bayrağı ile Batı Trakya konusunda paralel yapılanma isteği içerisinden olanlara asla taviz verilmeyeceğini de belirterek toplantının verimli hale gelmesini sağlayan değerli yöneticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi. 

    Genel Merkez yöneticilerimiz ve şube başkanları Batı Trakya Milli Davasına katkı koymak için toplantıdayken, her zaman onların kahrını çeken eşleri ise Bursa kültür gezisi ve şehir turu ile zaman geçirdi. Toplantı sonrası da Genel merkez yöneticileri şube başkanları, temsilciler, spor kulübü başkan ve eşleri ile akşam Bey Konağında bir yemekte buluşan genel başkan ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği heyeti Pazar günü de Bursa Batı Trakya Gençlik ve Spor Kulübü Osmangazi Şubesinin Geleneksel 6..Hıdrellez Şenliğine katılım sağlayacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.