İlhan Ahmet, "İdadiye" Azınlık İlkokulunu ziyaret etti

    Previous Next

    İlhan Ahmet, "İdadiye" Azınlık İlkokulunu ziyaret etti

    Gümülcine, 30.05.2022

    İdadiye ilkokulu ziyaret eden Milletvekili İlhan AHMET, geri dönüşüm ve robotik projelerindeki başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

    PASOK - KİNAL Rodop Milletvekili İlhan AHMET, Gümülcine’deki 1. Azınlık İlkokulu İdadiye’yi ziyaret etti. Milletvekili, İdadiye ilkokulunun geri dönüşüm ve robotik alanındaki müsabakalarda, ülke genelinde ve eyalet çapında elde ettiği başarılar sebebiyle öğrenciler ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

    “Azınlığımızın örnek ilkokullarından İdadiye'deki öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve velilerimizin başarıyla gurur duyuyoruz.” diye belirten milletvekili İlhan AHMET, “Koordinasyon ve destek ile Azınlık okullarımızın neler başarabileceğinin, nasıl güzel derecelere imza atabileceğinin güzel örneğini sergileyen okulumuz ve öğrencileri, toplumumuza umut olmaktadır.” vurgusu yaptı.

    Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılanan milletvekiline, geri dönüşümden elde ettikleri objelerle tasarladıkları hediyeler de takdim edildi.

    Ziyaretle ilgili basına konuşan İlhan AHMET, şu açıklamayı yaptı:

    “Bugün Gümülcine'deki 1. Azınlık İlkokulu İdadiye'yi ziyaret ederek, 'geri dönüşüm' yarışmasında üst üste üçüncü kez elde ettikleri Yunanistan birinciliklerinden dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutladım.

    Diğer yandan yine İdadiye okulumuzda, Dünya Robot Olimpiyatları'nda yarışan ve büyük başarı elde ederek finalist olan takımlarımızı da tebrik ederek, Atina'da düzenlenecek olan finalde öğrencilerimize başarılar diledim.

    Ziyaretim esnasında, geri dönüşümden elde ettikleri objelerle tasarladıkları hediyeleri takdim eden sevgili öğrencilerimize güzel jestleri için ayrıca teşekkür ettim.

    Azınlığımızın örnek ilkokullarından İdadiye'deki öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve velilerimizin başarıyla gurur duyuyoruz. Koordinasyon ve destek ile Azınlık okullarımızın neler başarabileceğinin, nasıl güzel derecelere imza atabileceğinin güzel örneğini sergileyen okulumuz ve öğrencileri, toplumumuza umut olmaktadır. Türkçe ve Yunanca iki dilli eğitimi tercih eden çocuklarımız, her türlü imkân ile eşit koşullarla desteklenmeyi şüphesiz haketmektedir.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.