GTGB'den Resim – Seramik – Quilling Çocuk Sergisi

    Previous Next

    GTGB'den Resim – Seramik – Quilling Çocuk Sergisi

    15.06.2022

    Gümülcine Türk Gençler Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Resim – Seramik – Quilling kurslarımıza katılan çocuklarımızın yıl boyunca hazırlamış oldukları eserlerden hazırlanan Sergi açılışı 10 Haziran 2022 Cuma günü dernek lokalimizde düzenlendi.

    Etkinlik GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Sedat Hasan yaptığı konuşmada “ Kurslarımızın amacı, toplumda var olan kültür, sanat ve el becerilerini ortaya çıkarmak, onları halkımıza tanıtmak ve gençlerimizin el becerilerini geliştirmekle birlikte gelecekteki yaşamlarında bilinçli ve başarılı bireyler olarak Türk toplumuna kazandırabilmektir. Diğer önemli bir hususta çocuklarımızın derneğimiz çatısı altında kaliteli sosyal zaman geçirmelerine olanak sağlayarak, edinebilecekleri kötü alışkanlıklara engel olma gayesi güdülmektedir. Bu noktada, misyonumuz sosyal faaliyet kurslarımızın sayısını artırarak, azami ölçüde çocuğumuza ulaşmaktır.” Düşüncelerine yer verdi ve bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kurs Eğitmenleri Aslı Ali, Zeynep Tevfikoğlu ve Sibel Gülistan olmak üzere tüm kursiyerlerimize teşekkür etti.

    Devamında Kurs Eğitmenleri Aslı Ali, Zeynep Tevfikoğlu ve Sibel Gülistan birer selamlama konuşması yaparak yıl boyunca derslerine katılan öğrencilerine ve onları usanmadan derslere getiren velilerine teşekkür ettiler.

    Son olarak T.C. Gümülcine Konsolosu sayın Neslihan Altan selamlama konuşması yaparak, küçük çocuklarımızın zeka ve el gelişimi için el sanatların kurslarımızın önemine değindi.

    Serginin açılışına, T.C. Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay, DEB Partisi G. Başkan yardımcısı Metin Hacıosman, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Murtaza, Sabık Milletvekili Galip Galip ve Mustafa Mustafa, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, BTAYTD Asbaşkanı Ali Alioğlu, SÖPA Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Mehmet Yakup ve kursiyerler katıldı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.