İSTANBUL SANCAKTEPE’DE DÜZENLENEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDIK

    Previous Next

    İSTANBUL SANCAKTEPE’DE DÜZENLENEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDIK

    16.06.2022

    DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu DEB Partisi Yöneticileri ile birlikte Sancaktepe İstanbul’da, 2020 Karabağ Savaşı’nda şehit düşen askerleri anma programına katıldı. Sancaktepe Belediyesi, TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı tarafından organize edilen etkinlikte DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet de organizatörler arasında yer aldı. Programa geçtiğimiz yıl Batı Trakya’ya ziyaret gerçekleştirmiş olan T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran da katıldı.

    44 şehit ailesinin katıldığı program, şehitler anısına saygı duruşu ile başladı. Devamında Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Ardından kürsü konuşmalarına geçildi. Bu vesile ile DEB Partisi

    Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet de etkinlikte konuşma gerçekleştirdiler. Çiğdem Asafoğlu şehitleri saygı ile anarken Batı Trakya Türkleri’nin rahmetli lideri Dr. Sadık Ahmet’i örnek göstererek şehit vermenin şerefli duygusuna dikkat çekti. Son olarak da emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Işık Sadık Ahmet de şehit annelerinin yaşadığı acıyı yoğun duygularla hissettiğinin altını çizdi.

    DEB Partisi

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.