NECAT AHMET'TEN TAZİYE ve TEŞEKKÜR MESAJI 

    NECAT AHMET'TEN TAZİYE ve TEŞEKKÜR MESAJI 

    Gümülcine, 4.08.2022

     
    Muhterem Annem Şeküre Mehmet’in vefatı nedeniyle, cenazemize katılan, mesaj gönderip taziye dileklerini ileten, acımızı paylaşarak defin öncesi ve sonrasında bizi yalnız bırakmayan komşu ve akrabalara, dualarını bizlerden esirgemeyen siz değerli dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.
    Nitekim, bu kederli günümüzü fırsat bilen bazı provokatörlerin dışlandıkları toplumu yanıltamaya yönelik sinsi teşebbüslerine de tanık olduk. Müslüman Türk Azınlığın haklı davasında yer almayan, şuursuzca reklam peşinde koşan, ben de sizdenim mesajları vermeye, insanların acısı üzerinden prim yapmaya çalışan, iplerini tutanları memnun etmek için haksızlığı ve yanlışı kabul ederek ahretteki ödeşmeleri görmezden gelenleri de Allah’a havale ederiz.
    Yanımızda olan gerçek dostlarımız, azınlık davasının savunucuları ve taziye yayınlayan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, TC Başkonsolosluğuna, Seçilmiş Müftülüğümüze, Deb Partisine, Gümülcine Türk Gençler Birliğine, İskeçe Türk Birliğine ve mensubu da olduğum Millet Medya ve Çınar Derneğine, YTB Başkanlığına,TRT kurumundaki amirlerim ve çalışma arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    Allah hepinizden razı olsun…
    Necat Ahmet ve ailesi…
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.