YAFEM ve BESADER’den İskeçe Türk Birliği ziyareti

    Previous Next

    YAFEM ve BESADER’den İskeçe Türk Birliği ziyareti

    Gümülcine, 6.08.2022

    Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) Başkanı Özer Koyuncu ve YAFEM Başkan Yardımcısı Fikret Kır’dan oluşan heyet, İskeçe Türk Birliğini (İTB) ziyaret etti.

    YAFEM yöneticileri, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu, dernek yöneticileri ve İTB Halk Oyunları Kurs Öğretmeni Tülin Hacıhalil karşıladı. İTB Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu derneğin faaliyetlerini ve hak arama mücadelesini anlattı. Görüşmede iki dernek arasında özellikle de halk oyunları alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

    Bu arada Balkan Müslümanlarıyla Yardımlaşma, Dayanışma, Gençlik ve Spor Derneği (BESADER) Başkanı Semih Şenkardeşler ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Çavuş da aynı gün İskeçe Türk Birliğini ziyaret etti. BESADER yöneticilerine, BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet’te eşlik etti. Misafirler, İskeçe Türk Birliği Genel Sekreteri İsmet Tüccar ve İTB Eğitim Danışmanları Cemali Tahir ve Önder Şabanoğlu tarafından karşılandı. İTB Genel Sekreteri İsmet Tüccar konuk heyete derneğin tarihi, hukuki süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.