Gümülcine Türk Gençler Birliği Namık Kemal Üniversitesi akademik yılı açılışına katıldı

    Previous Next

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Namık Kemal Üniversitesi akademik yılı açılışına katıldı

    Gümülcine, 22.10.2022

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Namık Kemal Üniversitesinin 2022-2023 Akademik yılının açılış törenine katıldı.

     

    Konuyla ilgili GTGB tarafından aşağıdaki bilgiler paylaşıldı:

    Namık Kemal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni ile INCSOS VIII ve ICASEM IV Uluslararası Bilim Kongrelerinin Açılışına Katıldık

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un katılımı ile 21 Ekim 2022 tarihinde  gerçekleşen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Törenine katıldık.

    Törende eş zamanlı olarak TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi işbirliği ile organize edilen “8. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi” (INCSOS VIII) ve “4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi”nin (ICASEM IV) de açılışı gerçekleştirildi.

    Batı Trakya Türk Azınlığı temsilcileri olarak katıldığımız Açılış Töreninde TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ile görüşme fırsatı bulduk. Her zaman Batı Trakya Türk azınlığının yanında olan, bizleri bu anlamlı etkinliğe davet eden ve en iyi şekilde ağırlayan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e teşekkürü bir borç biliriz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.