SYRİZA MERKEZ YÜRÜTME KURULUNUN İKİNCİ OTURUMUNA KATILIM

    SYRİZA MERKEZ YÜRÜTME KURULUNUN İKİNCİ OTURUMUNA KATILIM

    Gümülcine, 24.10.2022

    22-23 Ekim tarihlerinde Atina'da yer alan MERKEZ YÜRÜTME KURULUNA katılarak önemli konularda parti çizgimizi ve siyasi yol haritamızı oluşturmak üzere yürüttüğümüz çalışmalarımızı iki günlük toplantılar sonucunda tamamlamış bulunmaktayız.

    Üç temel başlığa dayalı olan merkezî toplantıda ilk olarak güncel siyasi gelişmeler, bizim uygulayacağımız etkin siyasi programlar, partimizin yerel yönetimler seçimlerinde alacağı insiyatifler ve hedefler ve son olarakta Parti'nin alt kurullarının ve çalışma bölümlerinin yeniden yapılandırılması konuları detaylı görüşülerek karara bağlandı.

    Ülkenin ve milletin genel durumunu göz önünde bulundurarak aldığımız kararların tamamı uygulanan yanlış politikalardan dolayı çıkmaza giren genel gidişatı bir an önce realistik öneriler ve hayata geçirilebilir uygulamalarla düzeltmek ve çökmek üzere olan toplumsal yapının yüklerini hafifleterek insanlarımızı refaha kavuşturmak amaçlı alınan isabetli ve uygulanabilir kararlardan oluşmaktadır.

    Birkaç ay içinde milletvekili seçimlerinin yapılacağından dolayı bölgemiz ve halkımızı temsilen katıldığım kurulların gayet onemli olduklarını ve verimli gectiklerini kaydederek, olası hükümet olma durumunda tüm bu avantajları Batı Trakya'mızın kalkınması ve gelişmesi için kullanacağımızı bildirmekteyim.

    Yönetim önceliklerimizin ve hükümet programımızın şekillenip hayata geçmesini sağlayacak takımın bir parçası oldugumu ve bu neticede halkıma yakisir bir sekilde hizmet edebileceğimden dolayı sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.Ayrıca bulunduğum noktaya gelmemde en büyük etkeni, sizlere,binlerce gönülden destek veren soydaslarıma sonsuz şükranlarımı sunmaktayım.

    Kazanmamız gereken bir sürü irili ufaklı mücadele var bunlarıda ancak siz değerli halkımızın onayı ve güveni ile başarabiliriz.

    Saygılarımla 

    Dr Özgür Ferhat

    SYRİZA MYK ÜYESİ 

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.