Tarkan Multaza Türk basını ile tanıştı!

    Tarkan Multaza Türk basını ile tanıştı!

    Gümülcine, 15.01.2023

    Kozlukebir Belediye başkan adaylarından Tarkan Multaza Gümülcine'de  Türk azınlık mensupları ile tanıştı.

    Kozlukebir Belediye başkan adaylarından Tarkan Multaza, 15.01.2023 akşamı Gümülcine'de Türk basın mensuplarıyla tanıştı ve kurdukları listenin "Umut" adını taşıdığını ve adı gibi halka umut olmak için aday olduklarını belirtti.

    Doğu Makedonya - Trakya Eyaletine seçildikten sonra şimdi de kendi bölgesi olan Kozlukebir Belediyesinde halka hizmet etmeye karar verdiğini belirten Tarkan Multaza, "Bölgemizin büyük sorunları olduğunu biliyorum. En önemli sorun tarım  kesiminde yaşanmaktadır. Sulama konusunda çok geri kaldık. Bunun sonucunda da gençlerimiz Avrupa ülkelerine göç etmektedir. Biz, bu konularda elimizden geleni yapacağız. Bölgemizdeki yerleşim yerlerinin alt yapı sorunlarını çözmeye çalışacağız ve  tarımsal kalkınma alanlarında insanlarımıza yardımcı olacağız.

    Biz, yukarıdaki konulara çareler bulabileceğimiz ve yeni projeler üretebileceğimiz için "Umut" listesini kurduk. Listemizde çok genç elemanların yanı sıra sürpriz olabilecek tecrübeli arkadaşlarımız da var. Çok az bir zaman sonra listemizdeki çalışma arkadaşlarımızı  açıklamaya başlayacağız. Yine çok yakında ayrıntılı programımızı da açıklayacağız. Listemizin %80 gibi bir kısmını tamamladık", görüşlerine yer verdi. 

    Tarkan Multaza

    Tarkan Moultaza, 1979 Domruköy doğumlu siyasetçidir. İlkokulunu Domruköy İlkokulu’nda okumuş, ortaokul ve lise eğitimini Gümülcine’de tamamlamıştır. Larissa Üniversitesi Bilgisayar Teknikerliği bölümünden mezundur. Siyasi hayatına 2014 yılında Eyalet meclis üyesi olarak başlamıştır. 2014-2023 yılları arasında eyalette, eyalet başkan yardımcılığı ve danışmanlık gibi görevlerde bulunmuştur. 2023 yılı itibari ile Kozlukebir belediyesi başkan adayıdır. Çocuk Doktoru Sıdıka Tahir ile 15 senedir evlidir ve üç çocuk babasıdır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.