Ankara BATÖB Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Previous Next

    Ankara BATÖB Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Gümülcine, 27.01.2023

     
    Ankara Batı Trakya Öğrenci Birliği 26 Ocak Perşembe günü Gümülcine’de ziyaretlerine devam etti.
    İlk olarak Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünü ziyaret eden Ankara BATÖB ekibi, Müftü İbrahim Şerif ile görüştü. Ankara BATÖB’ün projelerini anlattı. Yapılmış bazı faaliyetlerin yer aldığı bir tanıtım kitapçığını Müftü Şerif’e sundu. Görüş ve önerilerini paylaşan Müftü İbrahim Şerif, projeleri konusunda ekibe destek verdiğini belirtti.
    Daha sonra Kozlukebir Belediyesine geçen ekip, Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’i ziyaret etti. Gençlerin yer aldığı oluşumlara her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Rıdvan Ahmet, Ankara BATÖB’ün yanında olduğunu belirtti.
    Son olarak Dostluk Eşitlik Barış Partisi ziyaret edildi. Parti merkezinde Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu tarafından kabul edilen ekip, Asafoğlu’na Ankara BATÖB’ün gelecekte yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Söz konusu projeler konusunda fikirlerini belirten Başkan Asafoğlu, bu projelerin gençlerimiz tarafından düşünülüp sahiplenilmesinin önemli olduğunu vurguladı. 
    Azınlığımızın farklı kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam eden Ankara BATÖB ekibi, kendilerini kabul eden Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü, Kozlukebir Belediyesi ve Dostluk Eşitlik Barış Partisine teşekkürlerini iletti.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.