DEB PARTİSİ 2023’ÜN İLK MYK VE YK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

    Previous Next

    DEB PARTİSİ 2023’ÜN İLK MYK VE YK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

    Gümülcine, 5.02.2023

    DEB Partisi olarak 2023 yılının ilk Merkez Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdik. Yapılan toplantıda yeni dönemdeki gerçekleştirebileceğimiz faaliyetleri, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın temel ve güncel problemlerine karşı atılabilecek adımları ve Partimizi daha iyi bir konuma getirebilecek fikirleri paylaştık.

    Akabinde DEB Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu toplantılarda, DEB Partisi Sabık Genel Başkan’ı Mustafa Aliçavuş’un DEB Partisi’ne geçmişte yapmış olduğu hizmetler ve günümüzdeki destekleri takdirle değerlendirilmiş olup, DEB Partisi Yöneticileri müteşekkirliklerinin bir ifadesi olarak BAŞDANIŞMANLIK unvanı verilmesine oy birliği ile karar vermişlerdir.

    Partimizin; ilk defa resmi bir seçime katılmasında, insan hakları azınlık hakları savunuculuğunda Avrupa’nın iki güzide kuruluşu olan Avrupa Ulusları Federal Birliği (FUEN) ile Avrupa Hür İttifakı (EFA) üyeliğine kabul edilmesinde, Avrupa Parlamentosu’nda azınlığımızın temel sorunlarının soru önergeleri ile gündeme getirilmesinde emekleri büyüktür. Genel Başkan olarak bu şerefli görevi layıkıyla yerine getirdiği, partimizin onurlu bir dava partisi olarak büyümesine vesile olduğu tüm yöneticilerimizin ortak inancıdır.

    Bu inançla kendilerine BAŞDANIŞMANLIK unvanını, bir şeref unvanı olarak DEB Partisi’nin Genel Başkanı ve yetkili kurulları memnuniyetle tevdi etmişlerdir. Hem partimiz hem de Sabık Genel Başkanımız adına hayırlı olsun.

    DEB Partisi

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.