Gümülcine Türk Gençler Birliği ekibi olarak Trakya Üniversitesi tanıtım gezisine katıldık

    Previous Next

    Gümülcine Türk Gençler Birliği ekibi olarak Trakya Üniversitesi tanıtım gezisine katıldık

    Gümülcine, 16.05.2023

    Trakya Üniversitesi’nin 12-13 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlediği Trakya Üniversitesi tanıtım gezisi programına İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği ekipleri olarak katılım sağladık.

    Lise son sınıflardan oluşan ekibimiz 12 Mayıs Cuma günü Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkez Salonunda gerçekleştirilen Trakya Üniversitesi tanıtım sinevizyon gösterimini izledi ve sunumuna katıldı.

    13 Mayıs Cumartesi günü ise Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Edirne'deki II. Bayezid Külliyesi ve sağlık müzesi ziyaret edildi. Burada öğrencilerimiz Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile görüşme imkânı buldu. Sayın Erhan Tabakoğlu öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Trakya Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Yönetim Kurulu olarak Trakya Üniversitesi tanıtım gezisinin düzenlenmesini sağlayan ve öğrencilerimizi 2 gün Edirne de misafir eden başta Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Gürgendereli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.