Gümülcine Türk Gençler Birliği ekibi İpsala ve Çanakkale'ye düzenlenen geziye katıldı

    Gümülcine Türk Gençler Birliği ekibi İpsala ve Çanakkale'ye düzenlenen geziye katıldı

    23.05.2023

    Gümülcine Türk Gençler Birliği ve Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü olarak ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftarda bizleri yalnız bırakmayan geçlerimizi, İftarımıza katılan İpsala Kaymakamı Sayın Ömer Sevgili’nin daveti üzerine 19 - 20 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen İpsala ve Çanakkale gezisine İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği ekipleri olarak katılım sağladık.

    Ekibimiz ilk olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle düzenlenen törenlere katılarak İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ile görüşme imkânı buldular ve hediye takdimi yapıldı. Aynı günün akşamı öğrencilerimizin konakladığı yurdu ziyaret eden Sayın Ömer Sevgili öğrencilerimizle bolca sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Akabinde ekiplerimiz gerçekleştirilen Fener Alayına katılım gösterdiler.

    20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ise ekiplerimiz İpsala Kaymakamlığı tarafından organize edilen Çanakkale gezisine katıldılar. Profesyonel rehberler eşliğinde şehitlikleri ve tarihi yarım adayı gezdiler.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Yönetim Kurulu olarak İpsala ve Çanakkale gezisinin gerçekleşmesini sağlayan ve öğrencilerimizi 2 gün misafir eden başta İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

    GTGB

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.