KOZLUKEBİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI ERDEM HÜSEYİN: “BU İŞ BU DEFA OLACAK”

    KOZLUKEBİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI ERDEM HÜSEYİN: “BU İŞ BU DEFA OLACAK”

    Gümülcine, 2.10.2023

    • - Bu iktidar artık yoruldu; yıprandı, çok kan kaybetti!
    • - Herkes zamanı geldiğinde genç ve dinamik ekibe yerini devretmeyi bilmeli!
    • - Belediyemizde kesinlikle ayırım olmayacak!
    • - Birlik olalım, daha güçlü olalım ve bu şekilde seçimleri kazanalım!

    8 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek yerel seçimlere çok az bir süre kala adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    DSC_0266.JPG

    Büyük bir yarışın olacağı Kozlukebir Belediyesinde üç adaydan bir olan Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin çalışamalrını bu akşam Kozlukebir köyünde sürdürdü. Erdem Hüseyin’in düzenlediği mitinge çok sayıda soydaş katıldı ve konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

    DSC_0270.JPG

    “Bizler, imkanları uyumlu bir biçimde kullanarak, altyapı problemlerini çözmeye çalışacağız. Belediyemizi modern imkanlara kavuşturarak yöneteceğimize inanıyoruz.”

    DSC_0264.JPG

    Sözleriyle konuşmasına başlayan Birlik listesi Kozlukebir Belediyesi başkan adayı Erdem Hüseyin, belediyede yapılamayanları ana muhalefet olarak eleştireceklerini ve karşılarında duracaklarını ki bunların temel vazifeleri olduğunu, iktidar olduklarında yanlışlar olduğunda kendilerinin de eleştirilebileceğini belirtti.

    Erdem Hüseyin, “Birlik Listesi iktidara geldiğinde kapılarımız da, telefonlarımız da, her zaman herkese açık olacaktır. Herkesin amacı hizmet etmek olmalı. Ve, herkes zamanı geldiğinde genç ve dinamik ekibe yerini devretmeyi bilmeli! İçi boş cümlelere değil, hizmete ihtiyacımız var. Kozlukebir Belediyesi; dürüstlük, eşitlik ve adaletle yönetilmeyi hak etmektedir. Fedakar ve hizmet edecek bir listeyle geliyoruz. Heyecanlı bir yola çıkıyoruz. Bu iş bu defa olacak!” İfadelerini kullandı kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

    DSC_0263.JPG

    “Geçen dönem 184 adayımız vardı. Bu seçimlerde 260 sayısına çıkardık ki bu da Rodop ilinde en büyük ve güçlü listedir. 57 köyün problemlerini tespit ettik ve bizde çözümleri var.

    9 yıllık bir iktidar var. Bu iktidar artık yoruldu; yıprandı, çok kan kaybetti, zaten ekibin oluşma aşamasında da bunu gördünüz! Her gittiğimiz yerde insanlarımız değişim istiyor. Önce Allah’ın sonra da sizlerin isteğiyle bu seçimleri kazanacağız.

    1 Ocak 2024’ten itibaren iktidarı devraldığımızda belediyemizde kesinlikle ayırım olmayacak; şeffaf ve adil bir yönetim olacak.

    Muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, ister iktidardan ve ister muhalefetten seçilmiş olsunlar kesinlikle eşit muamele görecekler.

    Hizmet anlamında, hiç bir köye ve bölgeye ayırımcılık olmayacak; her bölge adaletli şekilde hizmet görecek.

    Ben ne kadar Sirkeli’nin evladıysam, yeni dönemde o kadar da Kozlukebir’in evladı olacağım.

    Seçildiğim takdirde, haftada bir kez bu binada olacağım.

    Sirkeli köyü belediye merkezi. Maalesef 9 yıl boyunca, Sirkeli öyümüze bir karış asfalt dahi atılmadı. Bu çok yanlıştı. Biz, kesinlikle bunları Kozlukebir bölgesine yapmayacağız. Nereye hizmet gerekiyorsa götüreceğiz.

    Belediyemizin yanında futbol sahamız var. Köyümüz belediyemizin bir aynasıdır. Yabancılar ve misafirler geldiğinde bu futbol sahasını görüyorlar. Bunlar bu durumda olmamalıydı.”

    Erdem Hüseyin konuşmasını, “birlik olalım, daha güçlü olalım ve bu şekilde seçimleri kazanalım.

    Oylarımızı kullanalım. Azınlık okullarımız kapatılıyor. Nüfusumuz düşüyor. Yarın, bazı köyler Şapçı’ya veya Gümülcine’ye bağlansın, diyebilirler. Bu gibi tehlikelerle karşı karşıya kalmamak için herkes oyunu kullansın.

    Sizden talebim bizi desteklemeniz. Bir defa da bizleri deneyin, şans verin.” Sözleriyle sonlandırdı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.