Rıdvan Ahmet Erdem Hüseyin ve Tarkan Multaza’yı tebrik etti ve başarılar diledi

    Rıdvan Ahmet Erdem Hüseyin ve Tarkan Multaza’yı tebrik etti ve başarılar diledi

    Gümülcine, 10.10.2023

    Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet 8 Ekim 2023 yerel seçimlerinden sonra diğer liste başkanları olan Erdem Hüseyin ve Trkan Multaza’yı tebrik etti ve ikinci turda başarılar diledi.

    Rıdvan Ahmet’in basına gönderdiği bilginin tamamı ise şöyle:

    Değerli Kozlukebir Belediyesi Halkı 8 ekim yerel seçimlerinin demokrasi ve ılıman samimi bir ortamda geçmesinin memnuniyetini yaşıyoruz. Böylelikle dün sandığa gidip oy veren herkese içten teşekkür ediyoruz. Katılım oranının yüksek olması demokrasi adına sevindirici bir gelişme.

    12.612 oy kullanılan bu seçimde, Demokratik Güç listemiz kesinleşen sonuçlara göre 4092 oy alarak sadece 347 oy farkla ikinci sırada tamamladı.

    İlk haftayı üçüncü sırada tamamlayan Umut listesi Başkanı Sayın Tarkan Multaza ve ekibini tebrik ediyor, bu sürecin demokrasi ve saygı çerçevesinde geçmesinden dolayı memnuniyetimizi ifade ediyoruz.

    Ufak bir farkla da olsa birinci tamamlayan Birlik listesi Başkanı Erdem Hüseyin'i ve ekibini de tebrik eder, ikinci haftadaki yarışta başarılar dileriz. Demokratik süreçte her adayın katkısı önemlidir ve halkımızın iradesi her zaman önceliklidir.

    Halkımızın iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile kazanan biz olacağız, halkımız ve Kozlukebir Belediyesi olacak.

    Kozlukebir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıdvan AHMET

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.