BTTDD Bursa Şubesi: ŞÜKRÜ AMCAMIZI ÖZLEM VE DUALAR İLE ANDIK

    Previous Next

    BTTDD Bursa Şubesi: ŞÜKRÜ AMCAMIZI ÖZLEM VE DUALAR İLE ANDIK

    Gümülcine, 12.10.2023

    BTTDD Bursa Şubesi Kurucu Başkanı, camiamızın ve Bursa’mızın önde gelen işadamlarından değerli büyüğümüz ve hemşehrimiz Şükrü Şankaya' yı vefatının sene-i devriyesinde kabri başında düzenlenen anma programı ile yad ettik.

    Şükrü Şankaya' nın kabri başında düzenlenen törende BTTDD Bursa Şubesi YK üyeleri ile birlikte Devlet Eski Bakanı İşadamı Cavit Çağlar, Şükrü Şankaya' nın oğlu Şenol Şankaya, Şankaya ve Çağlar ailesi mensupları ile Bursa protokolünün önde gelen isimleri ile çok sayıda seveni hazır bulundu.

    Son derece duygusal anların yaşandığı anma programı nedeni ile bir açıklama yapan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Karaömer "Bugün burada tüm Bursa'nın ve Balkan camiamısın Şükrü amcasını saygı ve minnet ile anıyoruz. Kendisi ve ailesi her zaman camiamıza sahip çıkmış ve memleketlerini ve hemşehrilerini hiç bir zaman unutmamışlardır. Şükrü amcamız, yeri doldurulamayacak ve her zaman minnet ile anacağımız çok değerli bir büyüğümüzdür. Camiamız adına kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyoruz' dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.