YTB Başkanı Eren, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi

    Previous Next

    YTB Başkanı Eren, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi

    Gümülcine, 14.10.2023
     
    YTB Başkanı Abdullah Eren, Filistinli öğrencilerle bir raya geldi. Eren, sosyal medya hesabından üç dilde şunları paylaştı:
     
    Bugün Ankara'da Filistinli ve diğer burslu öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Gazze'deki durum için farkındalık oluşturmaya ve dayanışma göstermeye devam edeceğiz.
    Unutulmamalıdır ki; Gazze’de yaşanılan trajedi sadece Müslümanların değil tüm insanlığın ortak yarasıdır.
    Dünyanın gözü önünde tarifsiz bir vahşet yaşanıyor. Temel insanî değerler, hak ve özgürlükler hiçe sayılarak büyük bir zulüm gözler önüne seriliyor. Kadın, çocuk, yaşlı demeden topyekün bir imha anlayışı ile Gazzeli kardeşlerimiz yok edilmeye çalışılıyor.
    Savaş hukuku dahi gözetilmeden masum sivillerin en temel ihtiyaçları olan su, elektrik, barınma ve yiyecek ile tıbbî malzemelere ulaşmaları engelleniyor. Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin şahsında İsrail tarafından insanlık öldürülüyor sözde medenî dünya da izliyor.
     
    التقينا اليوم مع طلابنا الفلسطينيين وغيرهم من طلاب المنح الدراسية في أنقرة. سنواصل رفع مستوى الوعي وإظهار التضامن بشأن الوضع في غزة.
    ‏ ولا ينبغي أن ننسى؛ أن المأساة في غزة هي جرح مشترك ليس للمسلمين فحسب، بل للبشرية جمعاء.
    تحدث وحشية لا توصف أمام أعين العالم. وتتجلى الظلم العظيم أمام الأعين بتجاهل القيم الإنسانية الأساسية والحقوق والحريات. إنهم يحاولون تدمير إخواننا في غزة بأسلوب التدمير الشامل، بغض النظر عن النساء والأطفال وكبار السن.
    يُمنع المدنيون الأبرياء من الوصول إلى احتياجاتهم الأساسية: الماء والكهرباء والمأوى والغذاء والإمدادات الطبية بدون مراعاة قوانين الحرب. تقتل الإنسانية على يد إسرائيل، في شخصية إخواننا
    المسلمين في غزة، وما يسمى بالعالم المتحضر يتفرج على ذلك.
     
    Today, we met with our students from different countries particularly Palestinians in Ankara. We’ll be raising awareness of the situation in Gaza and standing in solidarity.
    Never forget that what’s happening in Gaza is not only a tragedy for Muslims but for all humanity.
    An atrocity is happening before the world’s eyes. A terrible persecution is committed by disregarding fundamental human rights and freedoms.
    Our Muslim brothers are threatened to be destroyed with an approach of total destruction, regardless of women children and elderly.
    Without considering the laws of war, innocent civilians are precluded from accessing their most basic needs: water, electricity, food and medical supplies.
    While Muslims are massacred, humanity is being killed at the hands of Israel, and the “civilized” world is watching.
     
     
     
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.