KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN YEMİN ETTİ

    Previous Next

    KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN YEMİN ETTİ

     

    17.12.2023

    Geçtiğimiz aylarda yapılan yerel yönetimler seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek Kozlukebir Belediye Başkanlığını kazanan Erdem Hüseyin v.d. seçilmişler yemin etti.

    Törende Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin’in “Yeni dönemde adil, şeffaf ve adaletli bir yönetim segileyeceğiz. Kesinlikle insan, köy, muhtar ve meclis üyesi ayırımı yapmayacağız.” Sözleri damgasını vurdu.

    17.12.2023 günü Sirkeli meydanında yer alan belediyenin ek binasında gerçekleşen yemin törenine Sirkeli Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Muhalefettten Tarkan Multaza’nın yanı sıra seçilen meclis üyeleri ve muhtarlar ile Eyalet Meclisi üyesi Ahmet Osman Pehlivan katıldı.

    Tören Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin’in konuşmasıyla başladı. Erdem Hüseyin, “Yeni dönemde adil, şeffaf ve adaletli bir yönetim segileyeceğiz.” sloganını tekrar dile getirdi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kesinlikle insan, köy, muhtar ve meclis üyesi ayırımı yapmayacağız. Benim adamım, senin adamın dönemi artık bitmiştir.

    Düüşük oy aldığımız köyleri kesinlikle cezalandırmaya kalkmayacağız ve eşit hizmet sunacağız. Bu zafer hepimizin. Hep birlikte el ele, omuz omuza vereek, daha güzel yarınlara, çıktığımız bu doğru mücadelede, 9 yıllık iktidar partisini geride bırakıp belediye seçimlerini ve daha da önemlisi halkın takdirini kazandık. Ekip arkadaşlarımıza, muhtar adaylarımıza, meclis üyelerimize ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”

    Program Sirkeli Din Görevlisi  Mustafa Kara Hüseyin’in Kur’an-ı Kerim okumasıyla devam etti.  Mustafa Kara Hüseyin’in, Kur’an-ı Kerim’den İsra suresini okuması dikkat çekti. Seçilmişlere başarılar dileyen duayı da yine  Mustafa Kara Hüseyin yaptı.

    Devamında da seçilmişler toplu halde Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti. Toplu fotoğraf çektirilmesi ve gerekli imzaların atılmasıyla tören sona erdi.

    Yeni seçilmişler için yeni dönem 1.1.2024 tarihinde başlamaktadır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.