Milletvekili Özgür Ferhat: Dr.Sadık Ahmet'e ve anısına hakaret eden Stingas, aba altından sopa göstermeye çalışmış ve bizleri tehdit etmiştir

    Milletvekili Özgür Ferhat: Dr.Sadık Ahmet'e ve anısına hakaret eden Stingas, aba altından sopa göstermeye çalışmış ve bizleri tehdit etmiştir

    22.12.2023

    AÇIKLAMA-KINAMA

    Bütçe görüşmeleri esnasında Spartalılar Parti Başkanı Vasilis Stingas, şuursuzca ve haddini aşarak paranoyaya yaklaşan bir konuşma gerçekleştirdi.

    Bir kez daha bu şahıs ve söylediklerinin içeriği ile, aşırı sağın kin ve nefret içeren içgüdüsü'nü, faşizan siyasi yapı ve düşüncelerini ortaya dökmüş oldu.

    Bu kin ve nefret söylemleri ile yirmi sekiz yıl önce vefat eden merhum Dr.Sadık Ahmet'e ve anısına hakaret eden Stingas, aba altından sopa göstermeye çalışmış ve bizleri tehdit etmiştir.

    Kabul edilmez,edilemez.

    Bu tür söylem, eylem ve davranışlar ülke demokrasimize açık tehdit ve büyük tehlike oluşturmaktadır.

    Düz, yahutta dolaylı yoldan bu yapılanlar Azınlığımızı ve belirli azınlık milletvekillerini hedef gösterip tehdit etmeye yöneliktir.

    Yanı sıra hastalıklı aşırı sağ davranışlara göğüs geren ve geri adım atmadan mücadele veren tüm ilerici demokrat vatandaşlara karşıda tehdit oluşturmaya yöneliktir.

    Bizler her daim bu tür çirkin saldırılara,tehditlere ve bunları doğuran faşizan yapıya karşı korkmadan, yılmadan, boyun eğmeden mücadelemize devam edeceğiz.

    RODOP MİLLETVEKİLİ

    Özgür Ferhat

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.